Договорени

0
23

Доаѓа мажот дома доцна, легнува в кревет, па почнува да ѝ се прилепува на жената.

-Миличок, не можам вечерва, ме боли глава.

-Па, што ви е денес? Како сите да сте се договориле?!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion