Потребно време за читање: < 1 минути

Учителката:

-Буле, наведи ми една случајност.

Буле:

-Мајка ми и татко ми се венчаа на ист ден!

Претходен написНеобични реакции на малиот и големиот мозок на човекот
Следен написЗа критичката свест и самосвест

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here