Потребно време за читање: < 1 минута

Буле и другар му Куле догледуваат невеста и младоженец, штотуку венчани, како излегуваат од црква.

-Гледај сега паника…-вели Буле, му приоѓа на младоженецот и му се обраќа:

-Здраво тато!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here