Виц на денот Vic na denot
Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Оди една дебела жена низ улица. Наеднаш ја удира автомобил со плавуша за воланот, но за среќа останува неповредена. Жената:

-Луда жено, зарем не можеше да ме заобиколиш?

Плавушата:

-Извинете, жено, но немав доволно бензин!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here