Потребно време за читање: < 1 минута

Возат двајца мртви пијани автомобил.

– Ќе стасаме ли наскоро в град?

– Да, еве сега почесто газиме пешаци.

– А може ли тоа малку побрзо?

– Не знам, батка, ти возиш!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here