Потребно време за читање: < 1 минута

Одат тројца мажи низ улица. Едниот погледнува во небото, на другиот му паѓа тула на глава, а на третиот ни пет ни шест, ами седум!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here