Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Разговараат татко и син:

-Синко, што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

-Чистач на базени.

-А зошто баш чистач на базени?

-Па, може и градинар, водоинсталатер, Дедо Мраз, разнесувач на пици…

-Женооо, малиот ги нашол порно филмчињата!

Претходен написЧудесниот компир
Следен написЗа времето како филозофски поим

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here