Потребно време за читање: < 1 минута

Синот го прашува татка си:

-Тато, тато, а дали Адам имал тешта?

Таткото:

-Не, синко мајчин, немал. Знаеш, во тоа време бил рај на Земјата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here