Потребно време за читање: < 1 минута

Плавуша влегува во пекарница:

-Имате ли црн леб?

Продавачката:

-За жал немаме, се потроши.

Плавушата:

-Нема врска! И онака дојдов со велосипед.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here