Потребно време за читање: < 1 минути

Му се жали новопечен маж на својот пријател за својата жена:

-Жена ми се ми забранува. Не смеам да пијам, да пушам, да пцујам, не смеам да плукам, не смеам…
-Сега сигурно се каеш што си се оженил.
-Не, и тоа ми го забрани.

Претходен написСОЗДАТЕЛ ВО ИЗГРЕВОТ И ЗАЛЕЗОТ, СЕМОЖЕН И НЕМОШЕН, XII
Следен написШчо бело переш моме

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here