Потребно време за читање: < 1 минута

Им се фали една мајка на сосетките:

-Само да знаете колку ми е синот паметен! Веќе е попаметен од татко му, а богами и од мене. Тој учи француски, англиски, германски, алгебра… Ајде, сине мамино, кажи ни нешто на алгебарски!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here