Потребно време за читање: < 1 минута

Згодна плавуша прашува продавач:

-Колку чини ова чоколадо?

Продавачот:

-Бакнеж по парче.

Девојката:

-Добро, ќе земам 5 парчиња-баба ми ќе плати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here