Потребно време за читање: < 1 минута

Еден господин во години вежба во теретана и забележува како исклучително згодна млада жена влегува во салата. Го повикува тренерот и го прашува:

-На која справа треба да отидам за да можам да ја импресионирам онаа убавица?

Тренерот го одмерува од глава до петици и одговара:

-Хм, пробајте со банкоматот во предворјето.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here