Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Тој:

-Ти си најсимпатичната и најубавата девојка што сум ја видел кога било.

Таа:

-Не лажи! Само сакаш да ме одвлечкаш в кревет!

Тој:

-Ооо, а уште си и паметна!

Претходен написРог
Следен написСрцев и мозочен удар

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here