Потребно време за читање: < 1 минута

Мажот се враќа доцна дома и за да не ја разбуди жената се соблекува во мрак. Кога приоѓа на брачниот кревет, жената залелекува.

-Леле, леле, колку ме боли глава…Оди во аптека и купи ми аспирин.

Мажот напипува во мракот костум, се облекува и оди без збор. Дежурната аптекарка зачудено го прашува:

-Комшија, зошто сте облекле униформа на поштар?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here