Виц блиц- panoptikuim.mk - Vic blic
Потребно време за читање: < 1 минута

Виц блиц: Нормален работен ден

Наутро:
Се будиш, погледнуваш на часовникот- 07:00; спиеш уште 5 минути, повторно погледнуваш на часовникот- 08:30!
На работа:
Погледнуваш на часовникот- 13:00; работиш 20 минути, повторно погледнуваш на часовникот- 13:02!!
Навечер:
Почнуваш со секс, погледнуваш на часовникот- 22:30; „работиш“ 1 час, повторно погледнуваш на часовникот- 22:40!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here