Потребно време за читање: < 1 минута

Го запира полицаец Ставрета:

-Дајте ми ја Вашата дозвола.

А Ставре:

-Као да не! Положи како и јас, па ќе ја добиеш!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here