Потребно време за читање: < 1 минута

Судењето на една мошне заводлива плавуша почнува прилично лошо за неа. Нејзиниот адвокат заигрува на последната карта и ѝ се обраќа на поротата, главно средовечни мажи:

-Господа поротници, зарем ќе дозволите ова слатко суштество да го минува времето во мемлива ќелија, наместо во својот убаво наместен стан, во удобен кревет, покрај мал бел телефон чиј број е 936-9-200…Повторувам: 936-9-220…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here