Потребно време за читање: < 1 минута

Митрејца им се фали на пријателките дека ослабела 5 кг.

-Како?-ја прашуваат тие.

-Морков, лук, кромид, цвекло, компир…

-Готвеше или пржеше?

-Копав и прекопував!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here