Потребно време за читање: < 1 минута

Што е врв на криза?

-Кога ќе влезеш во кинеска подавница и ќе кажеш: „Ништо, ништо, само разгледувам“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here