дома ЗАБАВА Виц блиц „Откачени“ во пустина

„Откачени“ во пустина

134

Одат двајца „откачени“ во пустина. Едниот со себе носи чекан, а другиот  врата од автомобил:

-Зошто си зел чекан со себе?

-Кога ќе видам змија да се удрам по нозете за да трчам побрзо. А зошто ти си зел врата од автомобил?

-Кога ќе ни стане жешко да го отворам прозорецот за да излуфтираме.