Потребно време за читање: < 1 минута

Доаѓа мажот дома доцна, легнува в кревет, па почнува да ѝ се прилепува на жената.

-Миличок, не можам вечерва, ме боли глава.

-Па, што ви е денес? Како сите да сте се договориле?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here