Home ЗАБАВА Виц блиц Добар зет за Шкотланѓанец

Добар зет за Шкотланѓанец

112
0
Dublin Irish Pub Irish Pub Ireland
Потребно време за читање: < 1 минута

Сега поминав покрај една кафеана,-му раскажува една Шкотланѓанка на својот маж,-а таму, замисли само, нашата ќерка му седи в скут на кафеџијата и уште малку, па да почнат да водат љубов.
-И што?- прашува мажот.
-Како што? Тој ги истерал сите од кафеаната и го изгаснал светлото.
-Значи, тој ќе биде добар зет. Не пие, штеди струја и ќе скрши само една столица.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here