Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Трпе оптегнат на троседот и се обраќа на Трпејца:

-Трпејце мила, тешко ми е да те гледам како само работиш и се мачиш. Те молам, затвори ја вратата од кујната!

Претходен написМузеј на живите фосили – Охридско езеро
Следен написНа алгебарски

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here