Потребно време за читање: < 1 минута

Се вози плавуша во автобус, зад неа седат двајца мажи(шта) и ѝ велат:

-Ајде, покажи ни ги градите и ќе ти дадеме 50 евра.

А таа:

-Дајте ми 100 евра, па ќе ви покажам каде сум го оперирала слепото црево.

Тие прифаќаат, ѝ даваат 100 евра и велат:
-Ајде, покажи.

Во тој момент автобусот запира пред болница и плавушата им вели:

-Еве, во оваа болница.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here