Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Убава жена му се жали на доктор:

-Докторе, штом ќе легнам веднаш заспивам. Дали е тоа нешто сериозно?

Докторот:

-Не, само треба да го промените мажот!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here