Потребно време за читање: < 1 минута

Глувонем политичар држи говор пред 20.000 луѓе. Додека тој гестикулира со рацете неговиот преведувач преведува преку разглас.

Политичарот прво се фаќа за градите, преведувачот преведува:

-„Дами…“

Потоа се фаќа со рацете за меѓуножјето, преведувачот:

-„…и Господа!“

Политичарот почнува со рацете да имитира мастурбирање, а преведувачот продолжува:

-„Имам посебно задоволство во оваа пригода да кажам…“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here