Потребно време за читање: < 1 минута

Се возат жена и маж со автомобил на автопат. Ги запира полицаец и го прашува мажот:

-Зошто возеше 65 километри на час кога е дозволено 55?

Мажот:

-Жими мајка, не возев толку брзо.

Жената:

-Зошто лажеш кога возеше 70 километри на час?

Мажот:

-Замолчи, кучко!

Полицаецот:

-Не си ставил ни ремен.

Мажот:

-Сега штотуку го симнав.

Жената:

-Зошто пак лажеш кога ич го немаше на тебе?

Мажот:

-Замолчи, козо една!

Полицаецот ја прашува жената:

-Дали тој секогаш така зборува со тебе?

Жената:

-Не, само кога е пијан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here