Pirate Pirates Corsair Piracy Captain Privateers
Потребно време за читање: < 1 минута

Судијата го прашува обвинетиот:

-Дали сте женет?

Обвинетиот:

-Не сум и нема да бидам никогаш!

Судијата:

-Не можам да верувам! Толку паметен, а краде?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here