Потребно време за читање: < 1 минута

-Комшија, Ве предупредувам во иднина да навлекувате завеси на прозорците. На пример, синоќа Вас и Вашата жена ве видов голи в кревет.

-Жалам, комшија, сте се измамиле. Јас синоќа не бев дома.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here