Почетна Создадени дела АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ II

АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ II

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  Да бе, си пишувам јас и си објавувам на Интернет од што немам друга работа. Па така, создадов огромен број мислечки и книжевни...

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  Не знаат ни што зборат ни што прават, а се на власт или со неа!

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  Партиски, а национални телевизии?! Политички заробени, загадени, шират неснослива реа!

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  И за плашење и за пљачкање на народ мафијашка власт натурена од стратешки партнер.

  АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ ИЛИ ПРОБЛЕСОЦИ ВО МИСЛАТА II

  Ненародна власт против народот со кој владее?! Зашто е изродничка.