Почетна Создадени дела АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ X

АФОРИЗМИ И ДРУГИ ЈАДРОВИЗМИ X

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА

  742. Во држава на мафија непотизмот е за партиски измеќари.

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА X

  114. Од нив е сѐ надвор од умот. Оти во нивните умови е сѐ безумно.

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА

  1.000. Лажливец шири лажен оптимизам! Хахаха...Пукаат од смеење непоправливите оптимисти.

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА

  999. Овојпат крадење без усул и докрај. Зашто кај да е, близу е крајот.

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА

  998. Уште не разбравте и не разбирате, телиња и прлиња?! Ве предадоа и ве продаваат вашите крави, волови, магарици и магариња!

  ПРОБЛЕСОК ВО МИСЛАТА

  997. Скоро ќе ве пуштат низ вода оние што ја матат.