Дома ЗАБАВА Виц блиц Пријател и секс

Пријател и секс

233
Потребно време за читање: < 1 минута

Доаѓа Трпе дома и ги затекнува Трпејца и Трајче во „работа“:

-Добро бе, Трајче, како можеш тоа да ми го правиш? А заедно одевме на училиште, бевме најдобри пријатели, ми беше кум кога се женев, делевме добро и зло….ЌЕ ПРЕСТАНЕШ ЛИ ДОДЕКА ТИ ЗБОРУВАМ?!