Дома ЗАБАВА Виц блиц Пациент и чудовиште

Пациент и чудовиште

219
Потребно време за читање: < 1 минута

Пациент кај психијатар.

-Докторе, секоја ноќ имам ужасен сон. Постојано ја сонувам мојата тешта како на синџир води некое необично, одвратно чудовиште.

-Хммм, интересен симбол, продолжете.

-Да, замислете го тоа одвратно исклештено лице, закрвавени очи, пена на устата…

-Навистина звучи ужасно!

-Не е тоа ништо, чекајте да ви го опишам чудовиштето!