Виц блиц- panoptikuim.mk - Vic blic
Потребно време за читање: < 1 минута

Оди пијаница в кафеана и му вели на келнерот:

-Јас само една и веднаш си одам.

Келнерот:

-Не служиме пијани гости.

Пијаницата излегува надвор, прави пет-шест чекори назад-напред, па се враќа ми вели:

-Јас само една и веднаш си одам.

Келнерот повторува:

-Не служиме пијани гости.

Пијаницата пак излегува и еве го пак:

-Јас само една и си одам.

Келнерот пак:

-Не служиме пијани гости.

А пијаницата му вели:

-Можам ли нешто да те прашам?

Келнерот:

-Може.

-Добро, има ли некоја кафеана во која ти не работиш?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here