Senior Mother Interfering With Couple Having Argument At Home
Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Мајката ја прашува ќерка си:

-Душо, зошто си толку тажна? Што се случило?

-Ма, оној мојон многу ме навреди.

-Па, што рекол?

-Дека сѐ повеќе личам на тебе!

Претходен написОсновни обележја на мачката
Следен написНајлоши занимања на 21-от век

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here