HPIM0386.JPG
Потребно време за читање: < 1 минута

Новинар прашува милијардер:

-Што најмногу Ви се допадна откако станавте толку богат?

Милијардерот:

-Тоа што жена ми повеќе не е курва.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here