Потребно време за читање: < 1 минути

Се вработува Трпе во продавница во која се продаваат мртовечки сандаци. Шефот го предупредува дека треба да биде љубезен со муштериите.

Доаѓа првиот, Трпе му продава сандак и го испраќа љубезно:

-Благодариме, дојдете ни пак.

Претходен написОд вистина до заблуда
Следен написСексот, здравјето и…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here