Чоколадо и бакнежи

0
29

Згодна плавуша прашува продавач:

-Колку чини ова чоколадо?

Продавачот:

-Бакнеж по парче.

Девојката:

-Добро, ќе земам 5 парчиња-баба ми ќе плати.

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion