Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Доаѓа таткото вампир дома и прашува:

-Што има да се јаде? Многу сум гладен.

Мајката вампирка:

-Нема ништо, изедовме сѐ!

Таткото вампир:

-А оние тројца луѓе што ги чуваме на таванот?

Мајката вампирка:

-А, не, тоа се шеќераши, нив ги чуваме за зимница.

Претходен написЧоколадо и бакнежи
Следен написБрачните кавги

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here