Дебела

0
18

Оди една дебела жена низ улица. Наеднаш ја удира автомобил со плавуша за воланот, но за среќа останува неповредена. Жената:

-Луда жено, зарем не можеше да ме заобиколиш?

Плавушата:

-Извинете, жено, но немав доволно бензин!

There are no comments yet

× You need to log in to enter the discussion