Виц блиц- panoptikuim.mk - Vic blic

Виц блиц: Нормален работен ден

Виц блиц: Нормален работен ден Наутро: Се будиш, погледнуваш на часовникот- 07:00; спиеш уште 5 минути, повторно погледнуваш на часовникот- 08:30! На работа: Погледнуваш на часовникот- 13:00; работиш...

Паметен шеф на полиција

Разлутен шеф на полиција му се развикува на еден од своите подредени: -Ако мислиш дека си попаметен од мене, тогаш си навистина тотален глупак!

Рајот без тешта

Синот го прашува татка си: -Тато, тато, а дали Адам имал тешта? Таткото: -Не, синко мајчин, немал. Знаеш, во тоа време бил рај на Земјата.

Писмо на плавуша

Му пишува плавуша писмо на својот син: „Мил синко мајчин, Ти го пишувам писмово за да знаеш дека ти пишувам. Ако го добиеш, значи стасало. Ако...

Чоколадо и бакнежи

Згодна плавуша прашува продавач: -Колку чини ова чоколадо? Продавачот: -Бакнеж по парче. Девојката: -Добро, ќе земам 5 парчиња-баба ми ќе плати.

Мртви пијани возат автомобил

Возат двајца мртви пијани автомобил. - Ќе стасаме ли наскоро в град? - Да, еве сега почесто газиме пешаци. - А може ли тоа малку побрзо? - Не...