Потребно време за читање: < 1 минута

Вечер. Чука русокоса во бандера, наидува полицаец и ја прашува:

-Зошто чукаш тука?

Таа:

-Па пишува дека се издава стан, а не отвора никој!

Полицаецот:

-Баш ме чуди, а и светлото им гори…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here