Потребно време за читање: < 1 минута

Разлутен шеф на полиција му се развикува на еден од своите подредени:

-Ако мислиш дека си попаметен од мене, тогаш си навистина тотален глупак!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here