Comic Funny Male Man Caricature Human Hat Person
Потребно време за читање: < 1 минута

Дошле тројца лудаци во лудница и со нив разговара доктор. Ги прашува:

-Зошто сте тука?

Првиот вели:

-Јас пушев во еднонасочна улица.

Вториот вели:

-Јас ја затворив вратата од велосипедот гласно на паркинг.

А третиот:

-Е, јас сум полицаец и ги уапсив овие двајца.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here