Почетна Дела во создавање ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК XXI

ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК XXI

  ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК, XXI, 964-1.000

  964. Искрено жалам:Избришани траги од моето радиско минато-во Втора програма на Македонско радио? Само две-три фотографии со мои драги колеги-соработници од младешките денови. Ниедна...

  ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК, XXI, 921-963

  921. Личен став:Корупцијата во Северџганијава е со епидемиски размери затоа што е таа држава на мафија; со натурена платеничка, предавничка и велепредавничка мафијашка власт...

  ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК, XXI, 880-920

  880. Виден, непризнаен, незнаен:Ме имало-Ме нема-Ме има. 881. Само идиоти, изроди, мафијаши и предавници пак ќе гласаат идиотиве, изродиве, мафијашиве и предавнициве да бидат на...

  ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК, XXI, 827-879

  827. Стоите во ред и чекате да ви дојде редот ко за клање!(Со документи веќе да не сте Македонци, туку Северномакедонци со коси црти.) 828....

  ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК, 776-826

  776. Почна реализацијата на сценариото за владеење на ДУИ-џиско-СДСМ-овската предавничко-мафијашка власт и по изборите во мај 2024! 777. Партија не може да предводи народ! Може...

  ДУМАЊЕ НА ГОЛЕМ И МАЛ ЧОВЕК, XXI, 676-775

  676. Ај докрај:Ниту јас постојам како мислечка и книжевна личност, ниту постои моето грандиозно мислечко и книжевно творештво. Ви олесна? 677. Зошто никако не реагирам...