Потребно време за читање: < 1 минута

Штотуку забрачена за првпат подготвила ручек. Откако изедува неколку залаци, мажот ја прашува:

-Мила, со што си го полнела крапов?

-Како тоа мислиш сум го полнела? Па, крапот воопшто не беше празен!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here