Потребно време за читање: < 1 минута

Се натпреваруваат срцев и мозочен удар кој е поефикасен. Вели срцевиот:

-Сега ќе го нападнам првиот што ќе наиде.

Наидува еден човек, срцевиот удар пукнува со прстите и овој паѓа:

-Гледај сега што умеам јас,- вели мозочниот.

Наидува една жена, тој пукнува со прстите, жената продолжува како ништо да не ѝ се случило. Тој повторно, пак ништо. Коментира бесен:

-Кај баш сега да наиде плавуша!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here