Лице в лице - сега е достапно онлајн Kupi Lice v lice - sega e dostapno onlajn
Купи Лице в лице - сега е достапно онлајн
Потребно време за читање: < 1 минута

Двајца комшии:

-Комшија, што ти работи жената?

-Таа е проститутка.

-Ооо, па знаеш ли што значи тоа?!

-Не знам, ама знам дека твојата жена ѝ помага на мојата кога има многу работа.

Претходен написТазе готвачка
Следен напис7 смртни женски гревови на секоја врска

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here