Потребно време за читање: < 1 минута

-Велите дека сте провалиле во киоскот само за да земете кутија цигари?

-Да.

-А зошто тогаш сте се обиделе да ја отворите благајната?

-За да оставам пари за цигарите!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here